Denna 13-åriga pojke byggde sitt eget lilla hus och spenderade bara 1 500 dollar
-- Advertisement --  • Den lilla byggarenNär du är i skolan är sommaren den bästa tiden på året. Du får sparka tillbaka, koppla av och leka med dina vänner. Jo, för Luke Thill i Dubuque, Iowa, började han förlora intresse. Bored med att inte ha något att göra.


Image titleEnligt Luke ville han "göra något att göra under sommaren" och tog på internet för att leta upp roliga saker han kunde göra under pausen. Att vara en ung energisk pojke ville ha något att göra ute och sökte YouTube för intressanta DIY-projekt.  • Det lilla husetSamtidigt som han prissatte videodelningssidan kom han över flera "Tiny House" instruktions YouTube-videor. För de som inte är bekanta med termen är "Tiny House" en rörelse som förespråkar att leva helt enkelt i småhus. Bostäderna, även om de är små, kan stödja alla behoven hos ett regelbundet hus.


Image title
YoutubeNär Luke var bara tolv år gammal bestämde han sig för att han också ville bygga sitt eget lilla hus i familjens bakgård med hjälp av DIY-videon. Men Luke är inte bara ett genomsnittligt barn. När han bestämmer sig för att göra något, får han det med fantastiska resultat!-- Advertisement --


-- Advertisement --